Om tlarsen.dk

Velkommen
Tak for at du læser min side - jeg håber, du finder noget af interesse, og at artiklerne kan inspirere dig.

Jeg har et mål om at udgive nye artikler med jævne mellemrum, og hver gang der er nyt, vil det blive annonceret på siden Seneste NYT!. Du kan også få en notifikation i en newsreader via mit RSS-feed, som du finder her: http://www.tlarsen.dk/Banen/rss.xml. En newsreader kan installeres som et addon til din browser, eller er måske allerede indeholdt i den.

Hvis du gerne vil følge mit arbejde lidt tættere, kan det ske på Facebook, hvor jeg uploader billeder og kommentarer til det jeg laver, og som danner grundlag for artikler her på hjemmesiden.

Om brug af billeder fra tlarsen.dk
Mange af billederne på min side har jeg venligst fået lov at offentliggøre. De billeder er forsynet med fotografens navn, og må ikke kopieres eller offentliggøres uden deres samtykke. Hvis du ønsker det, kan jeg være behjælpelig med at skabe kontakt til fotograferne.

Kommentarer og feedback
Jeg tager meget gerne imod kommentarer til indholdet på siden - også hvis du er gået forgæves efter viden om et bestemt emne, der burde have været behandlet. Det kunne jo være, at jeg alligevel kan hjælpe og bagefter vil skrive lidt om det.

Du kan skrive til mig på adressen webmaster@tlarsen.dk